Telme C150 mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Telme C150 nagyon könnyű és kényelmes felhasználást biztosító mobiltelefon idős embereknek. A kijelzője színes, elég nagy karaktereket tartalmaz annak érdekében, hogy az idős vagy a gye Teljes leírás >

Termékleírás

A Telme C150 nagyon könnyű és kényelmes felhasználást biztosító mobiltelefon idős embereknek. A kijelzője színes, elég nagy karaktereket tartalmaz annak érdekében, hogy az idős vagy a gyengénlátó emberek is könnyen használhassák. A gyártó csak az igazán fontos és a mai világban nélkülözhetetlen funkciókkal látta el ezt a nagygombos mobiltelefont. A billentyűzet jól tapintható, domború kivitelű. A Telme C150 vészhívóval is rendelkezik. Mindezek mellett találunk a készülékben még ébresztőórát, rádiót, zseblámpát. A telefonhoz asztali töltő is tartozik.

A Telme C150 nagyimobilt az osztrák Emporia cég gyártja, aki híres speciális mobiltelefonjairól. Az Emporia kifejezetten időseknek gyárt mobiltelefonokat, amelyek a látássérült embereket is nagymértékben segítik. 

Termékjellemzők:


magyar menürendszer
kártyafüggetlen
kétsávos mobiltelefon: 900/1800 MHz
színes, 1,8" TFT kijelző
hallókészülék kompatibilis
nagy, jól tapintható, domború gombok
vészhívás 5 számra (SOS funkció)
FM rádió kihangosítható
ébresztőóra
billentyűzár hosszan nyomva
zseblámpa
telefonkönyv 150 bejegyzéshez
SMS küldés és fogadás
erős vibrációs jelzés
polifónikus csengőhang
számológép
3 gyorshívó gomb
asztali töltő (tartozék)
micro USB csatlakozó
beszélgetési idő 250 perc
készenléti idő 200 perc
akkumulátor: Li-Ion 800 mAh
súly 70 g
Fenntarthatósági előnyök:


Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Digitális felzárkóztatás: hozzájárul a digitális megosztottság felszámolásához
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Emberi kapcsolatok: elősegíti a társadalom szociális kohézióját, a kapcsolatok kialakulását, fenntartását és ápolását
Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)

Gyártó
Telme
Kialakítás
klasszikus
Beszélgetési idő
4 óra
Kijelző méret
1.8 "
Készenléti idő
200 óra
Súly
70 g
Csatlakozás
Micro USB

Az olcsó.hu Telme C150 mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Telme C150 mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.