Swisstone BBM 320 mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy, megvilágított kijelző Nagy, megvilágított gombok Vészhívó gomb 5 programozható vészhívó számmal. Zseblámpa Kihangosítási funkció Leírás GSM mobiltelefon nag Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy, megvilágított kijelző
Nagy, megvilágított gombok
Vészhívó gomb 5 programozható vészhívó számmal.
Zseblámpa
Kihangosítási funkció

Leírás
GSM mobiltelefon nagy, narancssárga megvilágítású kijelzővel, nagy, narancssárga megvilágítású gombokkal és egy programozható vészhívó gomb, 5 programozható vészhívó számmal. A felszereltséghez tartozik még egy zseblámpa, egy külön gombreteszelő gomb és kihangosítási funkció, valamint telefonkönyv max. 450 bejegyzéssel, ébresztő/riasztó funkció, zsebszámológép, születésnapi naptár, és egy asztali töltőállomás.

Műszaki adatok
Méret, mélység: 15 mm
Telefon típus: mobil időseknek
Méret, szélesség: 48 mm
Szín: Fekete
Méret, magasság: 109 mm
Akku technológia, kapacitás: LiIon, 600 mAh
Szállító, szerződés, időtartam: nincs
Készenléti idő (max.): 240 óra
Súly: 70 g
Beszédidő (max.): 10 óra

Gyártó
Swisstone
Kialakítás
klasszikus
Beszélgetési idő
10 óra
Készenléti idő
240 óra
Súly
70 g

Az olcsó.hu Swisstone BBM 320 mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Swisstone BBM 320 mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.