Samsung E1270 mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Samsung GT-E1270-t úgy tervezték, hogy pontosan a kezedbe simuljon, és ugyanakkor stílusos és modern legyen. Az egyszerű design lehetővé teszi bármilyen tokba bele tud tenni, nem kell aggódn Teljes leírás >

Termékleírás

A Samsung GT-E1270-t úgy tervezték, hogy pontosan a kezedbe simuljon, és ugyanakkor stílusos és modern legyen. Az egyszerű design lehetővé teszi bármilyen tokba bele tud tenni, nem kell aggódni a helyhiány miatt. A kerámia fehér színnel a Samsung GT-E1270, egyszerű designjával feldobja a mindennapjaidat.

Gyártó
Samsung
Kialakítás
kagylóformájú
Súly
82.9 g
Csatlakozás
Micro USB

Az olcsó.hu Samsung E1270 mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung E1270 mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.