Navon Mizu BT110 mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Navon Mizu BT-110 mobiltelefon kitűnő választás mindenkinek, aki szeretne egy könnyen kezelhető, klasszikus kialakítású mobiltelefont vásásrolni. A készülék nem csupán kártyafüggetlen Teljes leírás >

Termékleírás

A Navon Mizu BT-110 mobiltelefon kitűnő választás mindenkinek, aki szeretne egy könnyen kezelhető, klasszikus kialakítású mobiltelefont vásásrolni. A készülék nem csupán kártyafüggetlen, de akár két SIM kártyát is képes kezelni. Egyszerűsége ellenére számos kényelmi funkciót rejt magába, mint például a számológépet, zseblámpát, MP3 lejátszót és ébresztőórát.

Gyártó
Navon
Kialakítás
klasszikus
Kijelző méret
2.4 "
Beépített kamera
0.3 Megapixel
Adatátvitel
EDGE GPRS
Súly
80 g
Csatlakozás
Bluetooth Micro USB
Képernyő felbontás
240x320 pixel

Az olcsó.hu Navon Mizu BT110 mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Navon Mizu BT110 mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.