Doro Liberto 820 mini mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DORO céljai között szerepel, hogy olyan készülékeket gyártson, melyek könnyen kezelhetőek, ezáltal több ember számára válik elérhetővé az okostelefonok világa. A DORO Liberto 820 min Teljes leírás >

Termékleírás

A DORO céljai között szerepel, hogy olyan készülékeket gyártson, melyek könnyen kezelhetőek, ezáltal több ember számára válik elérhetővé az okostelefonok világa. A DORO Liberto 820 mini mobiltelefon úgy került kialakításra, hogy a legfontosabb funkciók kéznél legyenek. Lépésről-lépésre bemutatja a telefon működését és bármilyen probléma esetén rendelkezésre áll egy „segítségnyújtás gomb“. Emellett hangos és tiszta hangzása jól hallhatóvá teszi, valamint hangszórója kompatibilis a hallókészülékekkel.

Gyártó
Doro
Kialakítás
érintőképernyős
Beszélgetési idő
18 óra
Operációs rendszer
Android
Kijelző méret
4 "
Készenléti idő
500 óra
Beépített kamera
5 Megapixel
Adatátvitel
3G EDGE GPRS HSDPA
Súly
132 g
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC
Csatlakozás
Bluetooth Micro USB WLAN
Képernyő felbontás
480x800 pixel

Az olcsó.hu Doro Liberto 820 mini mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Doro Liberto 820 mini mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.