ConCorde Raptor P60 mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fogd kézbe A ConCorde Raptor P60 robosztus kialakításának köszönhetõen stabilan kézben tartható. Billentyûzete úgy helyezkedik el, hogy még kesztyûben is könnyen és biztonságosan megnyom Teljes leírás >

Termékleírás

Fogd kézbe
A ConCorde Raptor P60 robosztus kialakításának köszönhetõen stabilan kézben tartható. Billentyûzete úgy helyezkedik el, hogy még kesztyûben is könnyen és biztonságosan megnyomható legyen. Középsõ navigációs gombja öt állású, egyszerû kezelést biztosít a készülék menürendszerében.

IP67 szabvány
Az IP67-es szabvány azt jelenti, hogy a telefon teljesen védett a por ellen, valamint vízbemerülés esetén 0,15 – 1m mélységig 30 percig ellenáll. A ConCorde Raptor P60 tehát szélsõséges körülményeknél is megállja a helyét. Ezért a telefont kifejezetten ajánjuk erõs igénybevételnek kitett helyeken (például extrém sportok, autószerelõ mûhely, építkezések)

Bõvíthetõség
A ConCorde Raptor P60 mobiltelefon 16GB-os micro SDHC kártyával bõvíthetõ. Így zene vagy videó is tárolható rajta. De a vele készült képek is itt kaphatnak helyet.

Kijelzõ és belsõ értékek
A ConCorde Raptor P60 2,2 colos LCD kijelzõvel rendelkezik és MTK6260D processzor adja a lelkét. Így a praktikus menürendszerét hihetetlen gyorsasággal üzemelteti.

1,3MP-es kamera, FM rádió
A készülék 1,3MP-es hátlapi kamerával és FM rádióval rendelkezik. Így a szórakozásról sem kell lemondani az extrém sportolások alkalmával.

SMS, MMS, Bluetooth
A kommunikációt a beszélgetésen kívül ezek a szolgáltatások teszik teljessé. A P60 használható bluetooth fülhallgatóval is.

Átlátható magyar nyelvû menürendszer
A ConCorde Raptor P60 menürendszere könnyen kezelhetõ és magyar nyelvû. Így a legzordabb körülmények között is jól használható a telefon. Könnyen értelmezhetõ ikonokkal segítjük a menüben való tájékozódást, így egy pillantással értelmezhetõk és kiválaszthatók a kívánt alkalmazások. A kijelzõn megjelenõ karakterek jól olvashatók, így még az idõsebb generáció is megfelelõnek találja a készüléket.

Akkumulátor
A készülék tápellátását egy 1700mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy feltöltéssel akár napokig készenlétben lehet a Raptor P60. Ha több energiára van szükség, akkor a kiegészítõként megvásárolható ConCorde Power Bank-et ajánljuk.

DUAL SIM
Miért vinne magával két telefont? A ConCorde Raptor P60 két SIM kártyát tud kezelni. Így két különbözõ szolgáltató kártyáját is használhatja egyszerre.

Bõséges tartozékok, speciális szolgáltatás
A készülék dobozában helyet kapott a hálózati töltõ, szinkronizációs kábel, headset. Bónuszként pedig egy praktikus övcsipesz is rendelkezésre áll. A ConCorde Raptor P60 speciális szolgáltatása a készülék tetején található LED elemlámpa.

Gyártó
Concorde
Kialakítás
klasszikus
Kijelző méret
2.2 "
Beépített kamera
1.3 Megapixel
Súly
152 g
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC
Csatlakozás
Bluetooth Micro USB
Képernyő felbontás
176x220 pixel

Az olcsó.hu ConCorde Raptor P60 mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ConCorde Raptor P60 mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.