Bluepanther Nemezis mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A BluePanther Nemezis Phone (dual SIM, GSM + GPS + WiFi + BT + PDA) Android 4.1 okostelefon a BluePanther termékcsalád egyik legújabb tagja. Android 4.1 operációs rendszerrel felszerelt hordozható Teljes leírás >

Termékleírás

A BluePanther Nemezis Phone (dual SIM, GSM + GPS + WiFi + BT + PDA) Android 4.1 okostelefon a BluePanther termékcsalád egyik legújabb tagja. Android 4.1 operációs rendszerrel felszerelt hordozható multifunkciós készülék. 6.0"-os extra nagyméretű színes LCD képernyőjével és a legújabb fejlesztésű "multitouch capacitive" érintőfelületével minden lényeges funkciója elegánsan és könnyedén elérhető, ill. vezérelhető. Új termékünket használhatja telefonálásra (Dual Sim), internetezésre (WiFi, 3G),navigációra (beépített GPS) , irodai alkalmazásokra, zenehallgatásra, videó nézésre, fényképezésre pl. utazás során, otthon vagy a munkahelyén. A telefon számtalan funkciót képes ellátni, és teljesen személyre szabható.

Az Android 4.1 operációs rendszerének köszönhetően számtalan elérhető kiegészítő szoftver vásárolható, ill. tölthető le az internetes fejlesztői oldalakról, áruházakból - legyen szó akár egy office csomagról, vagy médialejátszó programokról (videó lejátszó, audió lejátszó, képnézegető szoftverek, stb.), kommunikációs programokról (pl. Skype, Messenger), stb.

Gyártó
Bluepanther
Kialakítás
érintőképernyős
Operációs rendszer
Android
Kijelző méret
6 "
Beépített kamera
8 Megapixel
Adatátvitel
3G EDGE GPRS HSDPA WCDMA
Memóriakártya típusa
microSD
Csatlakozás
Bluetooth Micro USB WLAN
Képernyő felbontás
854x480 pixel

Az olcsó.hu Bluepanther Nemezis mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bluepanther Nemezis mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.