BeeX Senior Plus mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Beex Senior mobiltelefon kifejezetten idős embereknek készült ún. seniormobil. Ez az idősmobil nagyon egyszerű kártyafüggetlen telefon. Kialakításánál a nagyon alapvető funkciókra tör Teljes leírás >

TermékleírásA Beex Senior mobiltelefon kifejezetten idős embereknek készült ún. seniormobil. Ez az idősmobil nagyon egyszerű kártyafüggetlen telefon. Kialakításánál a nagyon alapvető funkciókra törekedtek: kihangosítható rádió, zseblámpa, hangos csengetés, SMS írás és fogadás, telefonkönyv. A Beey Snior mobil kijelzője színes, viszonylag nagy betűk megjelenítésére képes. Kapott egy pánikgombot, ún. SOS funkciót. Ez arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a gombot megnyomva a készülék szirénázni kezd, majd tárcsázza az előre beírt számot, SMS üzenetet küld.

Termékjellemzők:

magyar menürendszer
GSM: 850 / 900 / 1800 /1900 MHz
méretek:114.4 x 51.4 x 13.6 mm
súly: 150 g
kijelző 177", TFT, 64000 szín
MP3 csengőhangok
hangos csengetés
memóriabővítés: microSD
Bluetooth 3.0
USB: mikro USB
SOS gomb és számtárcsázás, SMS küldés
kihangosítható FM rádió
nagy és jól elkülönűlő gombok
nyomógomb lenyomásánál kimondja a számot
MP3 zenelejátszó
zseblámpa
ébresztőóra
akku: Li-Ion 850 mAh
asztali töltő tartozék

Fenntarthatósági előnyök:

Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Digitális felzárkóztatás: hozzájárul a digitális megosztottság felszámolásához
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Emberi kapcsolatok: elősegíti a társadalom szociális kohézióját, a kapcsolatok kialakulását, fenntartását és ápolását
Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)


Gyártó
BeeX
Kialakítás
klasszikus
Kijelző méret
1.77 "
Súly
150 g
Memóriakártya típusa
microSD
Csatlakozás
Bluetooth Micro USB

Az olcsó.hu BeeX Senior Plus mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BeeX Senior Plus mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.