YAMAHA MCR-550 mikro hifi - ezüst


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A 64 Wattos teljesítményű Yamaha MCR-550 mikro hifi-vel kedvenc zenéinek kitűnő hangminőséget kínálhat. A CD lejátszót és iPod dokkolót tartalmazó MCR550 mikro hifi-n a kívánt hangforr Teljes leírás >

Termékleírás

A 64 Wattos teljesítményű Yamaha MCR-550 mikro hifi-vel kedvenc zenéinek kitűnő hangminőséget kínálhat. A CD lejátszót és iPod dokkolót tartalmazó MCR550 mikro hifi-n a kívánt hangforrásról hallgathatja a zeneszámokat. Az iPodot pedig elegendő a készülékre csatlakoztatni, és a töltés automatikusan elindul. Az USB portnak köszönhetően a különböző perifériákon tárolt MP3 és WMA fájlokat is lejátszhatja a mikro hifi-n. Az FM tuneres Yamaha MCR 550 mikro hifi tehát rendkívül sokoldalúnak mondható.
Tartalom Típus Mikro Hi-Fi torony CD
Erősítő 2 x 32 W
Dekóder MP3 és WMA
CD lejátszó Igen
DVD lejátszó Nem
CD-R/RW lejátszó Igen
MP3 lejátszó Igen
Egyéb felismert média WMA
Távirányító Igen
Hangfalak száma 2
Mélysugárzó Nem
Teljesítmény 64 W

Gyártó
Yamaha
Típus
Mikro hifi
Teljesítmény
64 W
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD

Az olcsó.hu YAMAHA MCR-550 mikro hifi - ezüst árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy YAMAHA MCR-550 mikro hifi - ezüst vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.