SENCOR SHC XD 013 Mikro HiFi rendszer


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sencor új mikro HiFi rendszere, az SHC XD 013 kiválóan alkalmas DVD vagy CD lejátszására. USB-n keresztül MP3, AVI vagy JPEG formátumú fájlokat is lejátszhat. Dolby Digital dekóderének k Teljes leírás >

Termékleírás

A Sencor új mikro HiFi rendszere, az SHC XD 013 kiválóan alkalmas DVD vagy CD lejátszására. USB-n keresztül MP3, AVI vagy JPEG formátumú fájlokat is lejátszhat. Dolby Digital dekóderének köszönhetően tökéletes hangzást biztosít. Scart, 3,5 Jack csatlakozóval és AV kimenettel rendelkezik.

Gyártó
Sencor
Típus
Mikro hifi

Az olcsó.hu SENCOR SHC XD 013 Mikro HiFi rendszer árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SENCOR SHC XD 013 Mikro HiFi rendszer vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.