SAMSUNG MM-E320/ZF mikro hifi - CD/MP3/USB


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A CD DA és CD-R/RW kompatibilis CD lejátszót tartalmazó MM-E320/ZF mikro hifi 200 Wattos teljesítményt kínál. A Power Bass funkciónak köszönhetően a basszus hangok kiemelkedően jó minősé Teljes leírás >

Termékleírás

A CD DA és CD-R/RW kompatibilis CD lejátszót tartalmazó MM-E320/ZF mikro hifi 200 Wattos teljesítményt kínál. A Power Bass funkciónak köszönhetően a basszus hangok kiemelkedően jó minőséget élveznek. Az audio MP3 és WMA formátumokat is lejátszó MM-E320 mikro hifi egy 15 memóriás FM tunert tartalmaz (RDS-sel). Ráadásul, az ébresztő funkcióval kedvenc rádióadója hangjára ébredhet. Az MM E320 mikro hifi USB portján keresztül zenei fájljait közvetlenül is lejátszhatja. A praktikus EZ MP3 maker pedig lehetővé teszi, hogy CD-i tartalmát MP3 fájlokká alakítsa át. Az aux bemenetes Samsung MM-E320/ZF mikro hifi kellemes zenés kikapcsolódást garantál.
Általános információk Típus Mikro hifi
Teljesítmény (RMS) 20 W
CD lejátszó Igen
DVD lejátszó Nem
Lemez kompatibilitás CD DA, CD-R, CD-RW
Audio formátumok MP3, WMA
Tuner FM tuner RDS-el
Előválasztások száma 15
iPod dokkoló Nem
USB port Igen
Memóriakártya foglalat Nem
A/V bemenetek 1 x Aux 3,5 mm
Vezeték nélküli Nem
Ébresztő funkció Igen
Egyéb funkciók Óra
Power Bass
EZ MP3 maker (CD, FM, Aux)
17 előre beállított EQ
Kiszállított hangszórók száma 2
Távirányító Igen

Gyártó
Samsung
Típus
Mikro hifi
Teljesítmény
200 W
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu SAMSUNG MM-E320/ZF mikro hifi - CD/MP3/USB árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SAMSUNG MM-E320/ZF mikro hifi - CD/MP3/USB vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.