Pioneer X-SMC22, ezüst


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Pioneer-x-smc22 számos lejátszási lehetőséget kínál számunkra: Bluetoothról, Cd-ről, USB kapcsolattal egyaránt és dokkolóként is működik***. Stílusos kinézete és praktikus mérete mia Teljes leírás >

Termékleírás

Pioneer-x-smc22 számos lejátszási lehetőséget kínál számunkra: Bluetoothról, Cd-ről, USB kapcsolattal egyaránt és dokkolóként is működik***. Stílusos kinézete és praktikus mérete miatt bárhova helyezhetjük a lakásban. Beépített **FM rádióvevőjével kedvenc zenéinket rádión keresztül is hallgathatjuk.

Gyártó
Pioneer
Típus
Mikro hifi
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu Pioneer X-SMC22, ezüst árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pioneer X-SMC22, ezüst vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.