Pioneer X-SMC01-K


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Pioneer X-SMC01-K micro lejátszórendszer stílusos és kompakt dizájnt kínál. CD lejátszás funkció mellett digitális FM/AM tuner beállításra is képes, továbbá USB lejátszás funkcióva Teljes leírás >

Termékleírás

A Pioneer X-SMC01-K micro lejátszórendszer stílusos és kompakt dizájnt kínál. CD lejátszás funkció mellett digitális FM/AM tuner beállításra is képes, továbbá USB lejátszás funkcióval is ellátták. USB kompatibilis az iPod, iPhone, iPad készülékekkel. Könnyedén felszerelhető a falra, mely luxus megjelenést fog kölcsönözni.

Gyártó
Pioneer
Típus
Mini hifi
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu Pioneer X-SMC01-K árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pioneer X-SMC01-K vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.