Pioneer X-EM22 Micro System with Bluetooth


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Pioneer X-EM22 mikrohifin CD-ről, pendrive-ról vagy akár PC-ről is lehetőség van zenelejátszásra. Kompakt mérete miatt szinte bármelyik helyiségben elhelyezhető. Támogatja a Bluetooth vez Teljes leírás >

Termékleírás

A Pioneer X-EM22 mikrohifin CD-ről, pendrive-ról vagy akár PC-ről is lehetőség van zenelejátszásra. Kompakt mérete miatt szinte bármelyik helyiségben elhelyezhető. Támogatja a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitelt, kényelmes használatot biztosítva.

Gyártó
Pioneer
Típus
Mikro hifi
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu Pioneer X-EM22 Micro System with Bluetooth árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pioneer X-EM22 Micro System with Bluetooth vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.