Philips MCB2305/12 mikro HIFI


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

15W összteljesítmény. DAB+ rádió. Hallgassa kedvenc számait ezen az USB porttal, hangbemenettel és CD lejátszóval felszerelt kompakt, univerzális Philips zenerendszeren. Még több basszus a Teljes leírás >

Termékleírás

15W összteljesítmény. DAB+ rádió. Hallgassa kedvenc számait ezen az USB porttal, hangbemenettel és CD lejátszóval felszerelt kompakt, univerzális Philips zenerendszeren. Még több basszus a Bass Reflex hangsugárzókkal és teljes értékű rádióélmény a DAB- és FM-kompatibilitásnak köszönhetően.

Gyártó
Philips
Típus
Mikro hifi
Teljesítmény
15 W

Az olcsó.hu Philips MCB2305/12 mikro HIFI árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips MCB2305/12 mikro HIFI vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.