Philips FX55/12 mini Hi-Fi rendszer


88.381 Ft

720W összteljesítmény, Bluetooth, NFC, CD, CD-MP3 USB, lejátszás. Digitális FM keresés. A Philips mini rendszer hatalmas 720 W RMS összteljesítménye a mélynyomóval együtt biztosítja, hogy Teljes leírás >

Boltok és árak

PHILIPS FX55/12 mikro Hi-Fi ( ) Hi-Fi hangfal  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

720W összteljesítmény, Bluetooth, NFC, CD, CD-MP3 USB, lejátszás. Digitális FM keresés. A Philips mini rendszer hatalmas 720 W RMS összteljesítménye a mélynyomóval együtt biztosítja, hogy olyan zenei élményben lesz része, mint korábban soha. Streaming BluetoothŽ technológiával okoskészülékekről, azonnali NFC párosítással, vagy közvetlen lejátszás MP3 lejátszóról.

Gyártó
Philips
Típus
Mikro hifi
Teljesítmény
720 W

Az olcsó.hu Philips FX55/12 mini Hi-Fi rendszer árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips FX55/12 mini Hi-Fi rendszer vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások