Philips FX15/12 mini-HiFi rendszer, Bluetooth, NFC


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips FX15 Mini hifi toronnyal lehetősége lesz bármelyik okos eszközéről a zene Bluetoothon vagy NFC-n történő megosztására. USB eszközéről, CD-ROM-ról és MP3-as CD-ROM-ról is lejá Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips FX15 Mini hifi toronnyal lehetősége lesz bármelyik okos eszközéről a zene Bluetoothon vagy NFC-n történő megosztására. USB eszközéről, CD-ROM-ról és MP3-as CD-ROM-ról is lejátszhatja kedvenc zenéit, rengeteg féle hangformátumban. Két hangfala jobb hangminőséget biztosít, ezeknek teljes teljesítménye 180 W. Mélynyomója 5,25"-es, és remek basszust ad. Digitális FM tunere kikeresi a csatornákat, és memória funkciójával könnyen választhat közülük. Időzítő és ébresztőóra funkció, RCA audio bemenet és 3,5 mm-es jack csatlakozó is tartozéka a mini hifinek.

Gyártó
Philips
Típus
Mikro hifi
Teljesítmény
180 W
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu Philips FX15/12 mini-HiFi rendszer, Bluetooth, NFC árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips FX15/12 mini-HiFi rendszer, Bluetooth, NFC vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.