Philips BTM5120B mikro Hi-Fi, Bluetooth, USB


74.106 Ft

100 W összteljesítmény, BluetoothŽ, MULTIPAIR technológiával, CD, MP3-CD, USB Direct, FM. A Philips mikro zenei rendszer, valamint a Többeszközös mBluetoothŽ folyamatos átvitel, az USB Direct Teljes leírás >

Boltok és árak

PHILIPS BTM5120B mikro Hi-Fi ( ) mini Hi-Fi  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

100 W összteljesítmény, BluetoothŽ, MULTIPAIR technológiával, CD, MP3-CD, USB Direct, FM. A Philips mikro zenei rendszer, valamint a Többeszközös mBluetoothŽ folyamatos átvitel, az USB Direct segítségével történő MP3-lejátszás, illetve az audiobemenet más rendszerek számára, mind támogatottak. A nagy teljesítményű, mélyhangtölcséres hangsugárzók a felkonvertálással átütő erejű otthoni szórakozást nyújtanak.

Gyártó
Philips
Típus
Mikro hifi
Teljesítmény
100 W
Lejátszható médiumok
CD USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu Philips BTM5120B mikro Hi-Fi, Bluetooth, USB Direct árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips BTM5120B mikro Hi-Fi, Bluetooth, USB Direct vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások