Onkyo CR-N755


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Onkyo CR-N755 otthonába hozza a zenét! A hifi alkalmas CD és SD kártyán található fájlok lejátszásáraés lehetővé teszi az USB kábelen keresztüli csatlakozást is külső zenetárolók Teljes leírás >

Termékleírás

Az Onkyo CR-N755 otthonába hozza a zenét! A hifi alkalmas CD és SD kártyán található fájlok lejátszásáraés lehetővé teszi az USB kábelen keresztüli csatlakozást is külső zenetárolókhoz, valamint internet-rádiózásra is alkalmas . A lejátszó többfajta formátumot képes lejátszani, amellett digitális FM / AM rádió szolgáltatására is képes. A rendszer Apple termékekkel is kompatibilis. Ha zenére szeret elaludni az elalvási funkció segítségével beállíthatja, hogy mennyi idő múltával kapcsoljon ki önmagától a lejátszó.

Gyártó
Onkyo
Típus
Mikro hifi
Lejátszható médiumok
CD Memóriakártya USB
Lejátszható formátumok
Audio CD MP3

Az olcsó.hu Onkyo CR-N755 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Onkyo CR-N755 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.