Philips PD7030 hordozható DVD lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips PD7030/12 hordozható DVD lejátszóval kedvenc filmjei és játékai is Önnel utazhatnak. Az MPEG4 és DivX kompatibilis PD7030 DVD-k, CD-k, MP3 és JPEG fényképfájlok lejátszására ké Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips PD7030/12 hordozható DVD lejátszóval kedvenc filmjei és játékai is Önnel utazhatnak. Az MPEG4 és DivX kompatibilis PD7030 DVD-k, CD-k, MP3 és JPEG fényképfájlok lejátszására képes 7" LCD képernyőjén. A praktikus lejátszó képes megjegyezni, hol hagyta félbe a filmet, és utána a lejátszást onnan folytatja. A Philips PD7030/12 hordozható DVD lejátszón ráadásul egy USB port is található.

Gyártó
Philips
Képernyő méret
7 "
Extrák
DIVX lejátszás USB csatlakozo

Az olcsó.hu Philips PD7030 hordozható DVD lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips PD7030 hordozható DVD lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.