Lenco DVP-941 hordozható DVD lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a készülék a magyar digitális földfelszíni tévécsatornák dekódolására csak egy külön csatlakoztatott TV dekóderrel képes. Egy erős DVB-T tunerrel, egy USB porttal és MPEG4 audioviz Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a készülék a magyar digitális földfelszíni tévécsatornák dekódolására csak egy külön csatlakoztatott TV dekóderrel képes. Egy erős DVB-T tunerrel, egy USB porttal és MPEG4 audiovizuális formátummal kompatibilis ez a de Lenco DVP-941 hordozható DVD lejátszó, kellmes kikapcsolódást biztosít ! Televíziós programokat, filmeket és zenéket játszhat le a 9 colos, 640 x 234 pixeles felbontású és 16:9 formátumú TFT LCD képernyőjén 2 x 2 wattos beépített hangfalain sugározza a hangot. Az optimális vizuális kényelem érdekében ez a DVP 941 képernyő lehajtható és 180°-ban forgatható . Számos audiovizuális formátummal kompatibilis ez a haladó funkciókkal ellátott DVP941. Szülő zár, teletext, elektronikus program vezérlő található a menüjében. Kényelmes utazási kikapcsolódásaihoz és a sofőr zavartalan vezetése érdekében ez a Lenco DVD lejátszó egy fejtartó huzattal és egy távirányítóval együtt kerül kiszállításra.

Gyártó
Lenco
Képernyő méret
9 "
Képernyő felbontás
640x234 pixel
Extrák
Beépített TV tuner DIVX lejátszás USB csatlakozo

Az olcsó.hu Lenco DVP-941 hordozható DVD lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenco DVP-941 hordozható DVD lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.