Lenco DVP-740 X2 hordozható DVD lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lenco DVP-740 X2 hordozható DVD lejátszó gazdag multimédia kikapcsolódással szolgál fotóihoz, zenéihez és videóihoz. Két darab, 7 colos képernyővel rendelkezik, ez a DVD lejátszó szám Teljes leírás >

Termékleírás

A Lenco DVP-740 X2 hordozható DVD lejátszó gazdag multimédia kikapcsolódással szolgál fotóihoz, zenéihez és videóihoz. Két darab, 7 colos képernyővel rendelkezik, ez a DVD lejátszó számos formátummal kompatibilis, mint a MPEG4, és MP3. Ezzel a DVP-740 X2 lejátszóval az MP3 lejátszóján vagy más kompatibilis készüléken tárolt zenéket is lejátszhatja, az USB portjának és memóriakártya leolvasójának köszönhetően pedig külső forrásokat is felhasználhat. Utazásai során, környezete zavarása nélkül teljes kényelemmel adhatja át magát a kikapcsolódásnak a Lenco DVP740X2 DVD lejátszóval szállított fejhallgatónak, 12 voltos kétcsatlakozós tápkábelnek és távirányítónak köszönhetően.

Gyártó
Lenco
Képernyő méret
7 "
Képernyő felbontás
480x234 pixel
Extrák
2 db kijelző Memóriakártya olvasó USB csatlakozo

Az olcsó.hu Lenco DVP-740 X2 hordozható DVD lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenco DVP-740 X2 hordozható DVD lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.