X-mini Hangfal

Találatok száma: 4 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

X-mini II hangszóró

Az ultrakompakt Xmini II hangfal fantasztikusan gazdag hangvilágot biztosít! A 2 W teljesítményű és Bass Xpanded rendszeres X-Mini hordozható hangfal képes mobiltelefonja, MP3 lejátszója, sőt laptopja hangjának felerősítésére is. A hangfal kitűnő üzemidejének köszönhetően akár 12 órán keresztül is használható, az akkumulátor újratöltése nélkül. A könnyű és egyszerűen szállítható Xmini II hangfal ráadásul rendkívül elegáns.
  • Hangrendszer típusa : Mono
  • Típus : Aktív hangfal
 
termék kép nagyítás

X-mini UNO Bluetooth hangszóró

X-mini UNO: Az első monó termékünk, amely kerámia betéttel készült, ennek köszönhetően a hangok még tisztábbak, a mély és a magasabb hangok is jobban szólnak! A hihetetlenül kis méret mellett nem kell kompromisszumot kötnöd a kiváló hangzásban. Az új UNO mikro USB csatlakozóval van felszerelve, amelyen keresztül számítógépre csatlakoztatva tudod feltölteni. Az akkumulátor teljesítményét megnöveltük , így akár 20 óráig tudod rajta lejátszani kedvenc zenéidet. Az X-mini UNO termékekből 6 különböző
  • Hangrendszer típusa : Bluetooth hangszóró
  • Típus : Aktív hangfal
 
termék kép nagyítás

X-mini WE Bluetooth hangszóró

Az X-mini kapszula hangszórók mindig biztosítják a Sound Beyond Méretet, minden generáció számára biztosított a jobb hangzás, mint korábban. Az X-mini WE egy új perspektívát nyit a hordozható hangszórók viliágában mely egy új design és méret. Párosulva a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül NFC és Bluetooth, XMI- Pte Ltd. ismét bemutatja a tökéletes egyensúlyt a forma és a funkció között.
  • Hangrendszer típusa : Bluetooth hangszóró
  • Típus : Aktív hangfal
 
termék kép nagyítás

X-mini MAX hangszóró

X-mini MAX: Az első sztereó termékünk, amely kerámia betéttel készült, ennek köszönhetően a hangok még tisztábbak, a mély és a magasabb hangok is jobban szólnak! Az új MAX microUSB csatlakozóval van felszerelve, amelyen keresztül számítógépre csatlakoztatva tudod feltölteni. Az akkumulátor teljesítményét megnöveltük, így akár 20 óráig tudod rajta lejátszani kedvenc zenéidét. Újdonság, hogy a hangszórókat nem csak párban használhatod, de külön-külön is teljes értékű hangzást adnak. Az X-mini MAX
  • Hangrendszer típusa : 2.0
  • Típus : Aktív hangfal
 

Találatok száma: 4 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.