BH és Samsung Hangfal

Találatok száma: 7 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Samsung HW-J250 hangprojektor

Samsung HW-J250 Hangprojektor:
- Csatlakozzon és osszon meg tartalmakat vezeték nélkül
- Kényelmes alkalmazás-kezelés.
  • Hangrendszer típusa : hangprojektor
  • Típus : Aktív hangfal
 
termék kép nagyítás

Samsung HW-K450 hangprojektor

Vezeték nélküli térhatású hangrendszer
A Wireless Surround Kit lehetővé teszi,hogy kibővítse már meglévő hangrendszerét - mindezt a bosszantó vezetékrengeteg nélkül. Hozza létre saját 4.1 hangrendszerét a valódi térhangzásért! (A vezeték nélküli modul működtetéséhez tápkábel szükséges. Az elülső hangszórók a kábellel tudnak csatlakozni a modulhoz. A Samsung Wireless Rear Speaker Kit-et külön szerezheti be (SWA-8000S))
TV Sound Connect
Csatlakoztassa egymáshoz eszközeit könnyedén a TV Sound
  • Hangrendszer típusa : 2.1 Bluetooth hangszóró hangprojektor
  • Típus : Aktív hangfal
 
termék kép nagyítás

Samsung WAM551 hangfal

A Samsung WAM551/EN Multiroom Vezeték nélküli hangszóró tökéletes megoldás azoknak, akik egyszerre több szobában is szeretnének zenét hallgatni. Okostelefonjáról vagy tabletjéről irányíthatja a zenelejátszást ezen a függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető hangszórón. Egyszerűen, három lépésben telepíthető.
  • Hangrendszer típusa : Bluetooth hangszóró
  • Típus : Aktív hangfal
 
termék kép nagyítás

Samsung HW-MS6501/EN Hangprojektor

Élvezd a kristálytiszta hangminőséget. A hangok a hangprojektor egyik végétől a másikig ugyanolyan minőségben szólalnak meg, így egész otthonodban élvezheted a szórakozás új szintjét. A kiváló Samsung technológiának köszönhetően a többsoros elrendezésű hangszórók mélyebb hangzást biztosítanak Erőteljesebb basszus Élvezd az erőteljesebb basszust. A Samsung Distortion Cancelling technológia kiküszöböli a hangtorzulást, így mélyebb és részletgazdagabb hangzást biztosít számodra külön mélynyomó
  • Hangrendszer típusa : hangprojektor
  • Típus : Aktív hangfal
 

Találatok száma: 7 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.