Wharfedale Denton hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A jeles márka 80. évfordulója alkalmából a márka tulajdonosa az IAG büszkén mutatja be a Wharfedale Denton hangsugárzókat. Esztétikus, hagyományos két-utas hangsugárzó tervezés, klasszik Teljes leírás >

Termékleírás

A jeles márka 80. évfordulója alkalmából a márka tulajdonosa az IAG büszkén mutatja be a Wharfedale Denton hangsugárzókat. Esztétikus, hagyományos két-utas hangsugárzó tervezés, klasszikus Vintage mahagóni színű furnér borítással, klasszikus volfram színű hangsugárzórács jellemzik.
A Denton-t a hagyományos hangfaldoboz és hangsugárzó előlap mellett a bevált megoldások és a legújabb fejlesztésű technológiák jellemzik. A Wharfedale a beépített mélysugárzókban a saját technológiájáit alkalmazza. A membránok szőtt Kevlárból, a szerelt kosarak tartós, préselt anyagból készültek, hogy biztosítsák a részletekben gazdag hangot az alacsony és közepes frekvenciasávban is és mindemellett a kiváló dinamikát. A részletgazdag magas frekvenciákról a lágy textil dóm gondoskodik amit high-flux ferrit mágnessel kombináltak. Ezek a hangsugárzók csatlakoznak a gondosan megtervezett hangváltóhoz.A hallgató rögtön szembesül a konzisztens, egyenletes hangzással - amely mind izgalmas és természetes, függetlenül a hang forrásától.
Az eredeti Denton évekkel ezelőtt is ismert volt és nagy becsben tartják azóta is a meleg, teljes és természetes hangjáért. A mostani limitált, korabeli kiadás amely a Wharfedale márka 80. évfordulójára született megtartja azt a karaktert és továbbítja a nyitottságot és részletességet amely az eredeti Denton-t jellemezte. Most elérkezett az idő, hogy újra felfedezze saját zenei gyűjteményét.


•2-utas állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
•Közép/mély hangsugárzó: 125 mm kevlár, fáziskúppal
•Magassugárzó: 25mm textil dóm
•Ajánlott erősítő teljesítmény 30 - 120W
•Érzékenység (1W @ 1m): 86 dB
•Frekvencia átvitel (-3dB): 44 Hz - 24 kHz
•Keresztváltási frekvencia: 2.3 kHz
•Névleges impedancia: 6 Ohm
•Szín: Vintage mahagóni

Gyártó
Wharfedale
Hangrendszer típusa
polc hangsugárzó

Az olcsó.hu Wharfedale Denton hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wharfedale Denton hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.