Wharfedale Amber 5.0 hangsugárzó szett


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az egyaránt vonzó és klasszikus, elegáns megjelenésű Amber sorozat egy sor kiváló hangszórón alapul. Az art-deco sorozatban új hangszórók kerültek a valódi fából készült házba, így Teljes leírás >

Termékleírás

Az egyaránt vonzó és klasszikus, elegáns megjelenésű Amber sorozat egy sor kiváló hangszórón alapul. Az art-deco sorozatban új hangszórók kerültek a valódi fából készült házba, így az Amber hangsugárzók hangzása gazdag, meleg, érzelmekkel teli. A számítógépes modellezés során a tervezésnél a hangszórók hangi elszíneződésének minimalizálása érdekében a mélysugárzó membránokat egy szabadalmaztatott – homopolimer nevű - magas vastartalmú ásványi anyagokkal dúsított műanyagból készítették. Így elnyomják a nem kívánt rezonanciákat, megtartva a pontos és dinamikus mély frekvenciák visszaadását. A lézeres interferometria felhasználásával lett létrehozva a figyelemre méltó magassugárzó. A végeredmény egy klasszikus magas hangszóró lett egy tökéletes karakter az ideális akusztikus hangzás tisztaságának megőrzéséért.

Gyártó
Wharfedale
Hangrendszer típusa
5.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Wharfedale Amber 5.0 hangsugárzó szett árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wharfedale Amber 5.0 hangsugárzó szett vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.