TDK A360 Bluetooth hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A TDK A360 egy vezeték nélküli hangszóró 4+1, 360-os hangsugárzóval, kompakt, időjárásálló kialakítással. A folyamatos streamelés Bluetooth v2.1-gyel oldható meg. Beépített akkumuláto Teljes leírás >

Termékleírás

A TDK A360 egy vezeték nélküli hangszóró 4+1, 360-os hangsugárzóval, kompakt, időjárásálló kialakítással. A folyamatos streamelés Bluetooth v2.1-gyel oldható meg. Beépített akkumulátora akár 6 órányi működtetést is lehetővé tesz. 4 db teljes sávszélességű hangsugárzója és az alsó mélysugárzó, valamint ezek elhelyezkedése prémium minőségű hangélményt biztosítanak.

Gyártó
TDK
Hangrendszer típusa
Bluetooth hangszóró
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu TDK A360 Bluetooth hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TDK A360 Bluetooth hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.