Speaka Marine 130 MM hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

SPEAKA 130 mm Marine hangszóró Nem érzékeny nedvességre Polipropilén membrán gumi peremmel Igen jó hangvisszaadás. Ideális hangszóró teraszra, fürdőszobába, csónakba, kocsiba, lakókocsi Teljes leírás >

Termékleírás

SPEAKA 130 mm Marine hangszóró Nem érzékeny nedvességre Polipropilén membrán gumi peremmel Igen jó hangvisszaadás. Ideális hangszóró teraszra, fürdőszobába, csónakba, kocsiba, lakókocsiba, vagy ELA-alkalmazásra ELA-alkalmazás csak ELA-hangfrekvenciás átvivővel lehetséges.

Gyártó
SpeaKa

Az olcsó.hu Speaka Marine 130 MM hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speaka Marine 130 MM hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.