SpeaKa 120/140 hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SpeaKa sasszé-sorozat jellemzője a kimagasló minőségű kidolgozás. Stabil acélkosárral felépített sasszék, a beépített alumínium lengőtekercs tartók jó termikus tulajdonságaikkal nag Teljes leírás >

Termékleírás

A SpeaKa sasszé-sorozat jellemzője a kimagasló minőségű kidolgozás. Stabil acélkosárral felépített sasszék, a beépített alumínium lengőtekercs tartók jó termikus tulajdonságaikkal nagy terhelhetőséget biztosítanak. A speciális bevonatú kemény papírmembránok tiszta impulzusokat közvetítenek.
A SpeaKa sasszék kiegészítő hangszóróként vagy saját építésű dobozba egyaránt megfelelnek.

Műszaki adatok

Max. terhelhetőség (zenei/színusz): 120/140 W
Impedancia: 8 Ω
Frekvencitartomány: 38 -2000 Hz
Rezonancia: 47,8 Hz
QTS: 0,58
VAS: 38 l
Tekercs-Ø: 202 mm
Hangfalnyílás Ø: 185 mm.
Beépítési mélység: 88 mm
Súly: 1250 g

Gyártó
SpeaKa

Az olcsó.hu SpeaKa 120/140 hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SpeaKa 120/140 hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.