Sonos Connect hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a vezeték nélküli Sonos CONNECT hangfal egy könnyen telepíthető hangsugárzó rendszer . Ez a hangfal egyszerűen csatlakoztatható egy mikro-HiFihez vagy házimozihoz, hogy kedvenc zenéit az Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a vezeték nélküli Sonos CONNECT hangfal egy könnyen telepíthető hangsugárzó rendszer . Ez a hangfal egyszerűen csatlakoztatható egy mikro-HiFihez vagy házimozihoz, hogy kedvenc zenéit az egész otthonában hallgathassa. Számítógép kompatibilis, ez a CONNECT hangfal közvetlenül a smartphone-járól vagy az Internet Tablet-jéről is vezérelhető. A CONNECT hangfal a különböző internetes zenei oldalakat is támogatja és akár rádióját online is hallgathatja.

Gyártó
Sonos
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Sonos Connect hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sonos Connect hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.