SVSound SB13-Ultra mélynyomó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az SB13-Ultra kiemelkedő kombinációja a magas minőségű alkatrészeknek, kimagasló tulajdonságoknak, szép kidolgozásnak, extrém teljesítménynek és könnyű integrációnak bármilyen körn Teljes leírás >

Termékleírás

Az SB13-Ultra kiemelkedő kombinációja a magas minőségű alkatrészeknek, kimagasló tulajdonságoknak, szép kidolgozásnak, extrém teljesítménynek és könnyű integrációnak bármilyen környezetbe. Kategóriájában az SB13-Ultra a világ egyik legjobb, legkifinomultabb mélysugárzója, páratlan teljesítménnyel.

Gyártó
SVSound
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu SVSound SB13-Ultra mélynyomó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SVSound SB13-Ultra mélynyomó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.