SVSound PB12-Plus mélynyomó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

PB12-Plus – Extrém teljesítményű bass-reflex mélysugárzó, mélyláda Nagy doboz méret, három szélesen ívelt reflexnyílás, nagy teljesítményű erősítő, és robusztus mélynyomó, a PB Teljes leírás >

Termékleírás

PB12-Plus – Extrém teljesítményű bass-reflex mélysugárzó, mélyláda
Nagy doboz méret, három szélesen ívelt reflexnyílás, nagy teljesítményű erősítő, és robusztus mélynyomó, a PB12-Plus rendelkezik elegendő teljesítménye és a mély basszus dinamikával, hogy könnyedén kezelje a legmagasabb igényeket támasztó Bluray lemezeken megtalálható HD hangformátumokat, akár egy nagyméretű házimozi szobában, referencia hangerő szinten is.
Zenei műfajoknál egyformán jól teljesít, legyen szó rock, jazz, orgona vagy klasszikus műfajról - a PB12-Plus mélysugárzó mindent a lehető legnagyobb pontossággal és hanghűséggel kezel.

Gyártó
SVSound
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu SVSound PB12-Plus mélynyomó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SVSound PB12-Plus mélynyomó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.