SVSound PB-1000 mélynyomó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elképesztő teljesítmény, hihetetlen áron! Bemutatjuk a PB-1000 mélysugárzót, mélyládát - szabályokat nem követő árképzéssel és világszínvonalú SVS teljesítménnyel. Csúcstechnoló Teljes leírás >

Termékleírás

Elképesztő teljesítmény, hihetetlen áron!
Bemutatjuk a PB-1000 mélysugárzót, mélyládát - szabályokat nem követő árképzéssel és világszínvonalú SVS teljesítménnyel. Csúcstechnológiás összetevők és intenzív tervezés verhetetlen kombinációja jellemzi, fantasztikus alsó mélyfrekvencia tartománnyal - mind ezt már hihetetlen 19 Hz-től!


Tiszteletet ébresztő alsó mélyfrekvencia tartomány és kimagasló teljesítmény. Csak az SVS rendelkezik a megfelelő szakértelemmel, hogy a mélyhangokból ennyit hozzon ki - elképesztő alsó-mély frekvencia tartomány és kimagasló teljesítmény egy gondosan megtervezett méretű dobozból, egy nagy-áramlású 8,9cm-es reflex nyílásból és egy hosszú löketű 25cm-es mélysugárzóból. Az eredmény: sima és pontos basszus a zenében, és félelmetes teljesítmény a moziban.
Ezt mind, csak a SVS-től - ahol a szenvedélyt és szakértelemet egyesítik, hogy létrehozzanak különleges audio termékeket.

Hangsugárzó, meghajtó
• Finite Element Analysis FEA optimalizált meghajtó technológia alacsony torzítást eredményez.
• Hosszú löketű felfüggesztés a magas teljesítményű mély frekvenciákért.
• Nagy teljesítményű hangtekercs a kiváló termikus kezeléssel.
• Könnyű 25cm-es membrán a fokozott érzékenység és egyenletes hangzás érdekében.
• Gumi membrán a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.
• Kívül belül ívelt 8,9cm-es nagy-áramlású reflex nyílással.

Sledge STA-300D erősítő
Sledge erősítő - Intelligens és kifinomult teljesítmény
A Sledge STA-300D erősítő technológiája, és kifinomultsága egyszerűen sehol máshol nem található meg ezen az áron. 300W-os névleges (720 W csúcs/dinamikus) teljesítményű erősítő és egy magasan fejlett DSP processzor páratlan irányítást végez a mélysugárzó felett a feledhetetlen és kifinomult hangzásért. A vezérlő potméterek tulajdonképpen egy digitális rendszert működtetnek a pontos és zajmentes beállítás érdekében. A széleskörű csatlakoztatási lehetőségek lehetővé teszik a könnyű beállítást és integrációt bármilyen házimozi vagy sztereó rendszerhez.

Gyártó
SVSound
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu SVSound PB-1000 mélynyomó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SVSound PB-1000 mélynyomó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.