SONY SRS-X2 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A nagy teljesítményű hangzás nem csupán otthonában élvezhető. A hordozható, könnyű és alig 500 g tömegű, vezeték nélküli, SRS-X2b hangsugárzó 20 W RMS teljesítménnyel rendelkezik. A Teljes leírás >

Termékleírás

A nagy teljesítményű hangzás nem csupán otthonában élvezhető. A hordozható, könnyű és alig 500 g tömegű, vezeték nélküli, SRS-X2b hangsugárzó 20 W RMS teljesítménnyel rendelkezik. Az egyérintéses NFC zenehallgatással és a Bluetooth®-os vezeték nélküli átvitellel pedig még sosem volt ilyen egyszerű feltekerni a hangerőt és zenét hallgatni menet közben.

Gyártó
Sony
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu SONY SRS-X2 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SONY SRS-X2 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.