SCANSONIC S5 aktív hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SCANSONIC S5 aktív polc hangfal egy idális megoldás minden iPod, MP3 vagy számítógéphez. A beépített 50 W teljesítményű erősítőjének és két AUX bemenetének köszönhetően a készü Teljes leírás >

Termékleírás

A SCANSONIC S5 aktív polc hangfal egy idális megoldás minden iPod, MP3 vagy számítógéphez. A beépített 50 W teljesítményű erősítőjének és két AUX bemenetének köszönhetően a készülék közvetlenül a forráshoz csatolható és további erősítő használata nélkül is kiváló zenei élményt biztosít.

Az USB portnak köszönhetően pl. iPod is csatolható a hangfalhoz. A Scansonic S5 aktív hangfal egy 130 mm középhangsugárzóval és 25 mm softdome magashangszóróval rendelkezik, amelyek speciálisan ehhez a hangfalhoz lettek kifejlesztve.

A hangzása meggyőző és az erős hanghullámaival bármilyen teret megzenget. Az eredmény egy tiszta és erős HiFi hangzás, amely minden hallgatót felállít a székéről.
Fö jellemzök:

Aktív 2-utas polc hangfal
50 W max. teljesítmény csatornákként - 100 W max. összteljesítmény
Rezonanciagátló MDF szerkény 8 fényes lakkréteggel

Müszaki paraméterek:

Aktív hangfal portjai: 1 x USB, 1 x 3,5 mm jack AUX bemenet, 1 x stereo cinch bemenet, 1 x cinch mono mélynyomó kimenet, 1 x sztereó hangfal kapcsoló szett
iPhone, iPod és iPad feltöltés USB-n keresztül
Automatikus standbz üzemmód - automatikus átkapcsolás 10 perc szignál mentes üzemelés esetén
Magashangszóró: 25 mm
Középhangsugárzó: 130 mm
Impedancia: 8 Ohm (min. 4 Ohm)
Érzékenység: 88 dB
Frekvencia tartomány: 50 - 20000 Hz
HAngerp szabályozó az aktív hangfal hátulján
Kék LED indikátorok
BassReflex konstrukció
KI- és bekapcs hátul
Csatlakozás: 230 V, 50 Hz

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x táviárnyító
1 x tápkábel

Termék méretei:

15,1 x 22,3 x 21,0 cm
Súly: kb. 10 kg

Gyártó
Scansonic
Hangrendszer típusa
polc hangsugárzó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu SCANSONIC S5 aktív hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SCANSONIC S5 aktív hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.