SCANDYNA The Drop lifestyle hangsugárzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Stílusos hangsugárzó sztereó és surround alkalmazásokhoz a Scandyna-tól A többi PodSpeaker-hez hasonló tervezési elveket képvisel, mégis más formában. The Drop merev kabinete kü Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Stílusos hangsugárzó sztereó és surround alkalmazásokhoz a Scandyna-tól A többi PodSpeaker-hez hasonló tervezési elveket képvisel, mégis más formában. The Drop merev kabinete különböző felszerelési lehetőségeket kínál. Ezért is ez az egyik legsokoldalúbb hangsugárzó a piacon. A hagyományos asztali vagy könyvespolc elhelyezés mellett The Drop egyedülálló "lógó" konzola ideális azok számára, akik ugyanazt a Scandyna minőséget szeretnék, amit megszoktak más modellektől, de a mennyezetre függesztve. The Drop ideális azok számára, akiknek fontos mind megjelenés és a hangminőség. Színek: fehér, fekete, matt fekete, piros - Rendszer: 2-utas, zárt, Alkalmazások: Hi-Fi sztereó, AV- házimozirendszer, Erősítő követelmény: 10 - 100Watt, 8 ?, Névleges impedancia: 4 ?, Frekvencia tartomány: 50-22,000 Hz (ą 3dB), Érzékenység: 89dB SPL (2.83V / 1 m), Hangsugárzók: 1 x 5"(125mm) mélysugárzó Kevlar kónuszos, 1 x 1", (25mm) lágy dóm magassugárzó, Súly: 2,3 kg / darab (tüskék nélkül), Méretek: Szélesség 215mm, magasság 437mm (beleértve a gumi láb), mélység 170mm, Tartozékok: Falikonzol, mennyezeti konzol (beleértve a 2 x 5m kábel), alumínium tüskék (gumi láb) Az ár egy darabra vonatkozik!

Gyártó
Scandyna
Hangrendszer típusa
2.0

Az olcsó.hu SCANDYNA The Drop lifestyle hangsugárzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SCANDYNA The Drop lifestyle hangsugárzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.