SCANDYNA SmallPod lifestyle hangsugárzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Stílusos hangsugárzók sztereó és surround alkalmazásokhoz a Scandyna-tól! Az azonos kialakítású körvonal a klasszikus MiniPod-ot idézi. A SmallPod 30%-kal kisebb fizikai méretéve Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Stílusos hangsugárzók sztereó és surround alkalmazásokhoz a Scandyna-tól! Az azonos kialakítású körvonal a klasszikus MiniPod-ot idézi. A SmallPod 30%-kal kisebb fizikai méretével azok számára készült, akik ugyanazt a lenyűgöző megjelenést szeretnék egy diszkrétebb méretben. Csakúgy, mint a MiniPod-nál, fizikai alak itt is javítja a minőséget. Az ívelt kabinet nem csak csökkenti a nem kívánatos belső hanghullámokat, melyek a hang torzulásához vezethetnek, hanem biztosítja a merevséget, amely elengedhetetlen a meghajtó egységek legjobb működéséhez, Színek: fehér, fekete, piros - Rendszer: 2-utas, bassreflex, Alkalmazások: Hi-Fi sztereó, AV- házimozirendszer, Erősítő igény: 10 - 100Watt RMS, Névleges impedancia: 4 ?, Frekvenciaátvitel: 60-25,000 Hz (ą 3dB), érzékenység: 89dB SPL (2.83V / 1 m), Hangsugárzók: 1 x 4" (100mm) mélynyomó, Kevlar kúp, 1 x 3/4" (19mm) lágy dóm magassugárzó, Súly: 1,8 kg / darab (tüskék nélkül), Méretek: Szélesség 157mm, magasság 256mm (325mm tüskékkel), mélység 160mm, Tartozékok: Falikonzol (alumínium), Az ár egy darabra vonatkozik!

Gyártó
Scandyna
Hangrendszer típusa
2.0

Az olcsó.hu SCANDYNA SmallPod lifestyle hangsugárzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SCANDYNA SmallPod lifestyle hangsugárzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.