Panasonic SC-NA10E hordozható hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hordozható hangszóró Nagyobb akkumulátorkapacitás Különleges mélyhangzás és fejlett hangtechnológia Intelligens együttműködés – vezeték nélküli Bluetooth® technológ Teljes leírás >

Termékleírás

Hordozható hangszóró
Nagyobb akkumulátorkapacitás
Különleges mélyhangzás és fejlett hangtechnológia
Intelligens együttműködés – vezeték nélküli Bluetooth® technológia / Egyérintéses kapcsolódás
Kézibeszélő nélküli telefonálás
Cserélhető burkolat/állvány


A Bluetoothon keresztüli társítás egyszerűen úgy történik, hogy az okostelefont elhúzzuk az SC-NA10 fölött. Nem kell többé bajlódni a bonyolult beállításokkal vagy a rossz minőségű kapcsolattal!

A beépített nagy kapacitású akkumulátor akár 20 órányi használatot is lehetővé tesz egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggodalmaskodni az idő múlása miatt a zene élvezete közben.

Az aptX alacsony késleltetési idejű, nagy teljesítményű kodek képes dekódolni az alacsony tömörítési fokú, kiváló minőségű audioadatokat. Hatására korábban elérhetetlen színvonalon szólalnak meg a magas hangok, és megszűnnek a kihagyások.

A kristálytiszta énekhang-reprodukció érdekében két első hangsugárzó kapott helyet a kompakt házban, a passzív sugárzó pedig a mély tartomány kiszélesítésével teszi térszerűbbé a hangzást.

A keskeny passzív sugárzók kioltják a rezgéseket a hangsugárzó belsejében, s ezáltal torzításmentes, robusztus és kristálytiszta mélyhangzás jön létre.

Gyártó
Panasonic
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Panasonic SC-NA10E hordozható hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic SC-NA10E hordozható hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.