Panasonic SC-HTE80E hangprojektor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A dinamikus mélyhangzás kulcsa a dupla mélysugárzó és a főegységbe épített két Aero Stream Port. Ez a kompakt, keskeny forma könnyen elfér a tévékészülék alatt vagy az állványon. Mi Teljes leírás >

Termékleírás

A dinamikus mélyhangzás kulcsa a dupla mélysugárzó és a főegységbe épített két Aero Stream Port.

Ez a kompakt, keskeny forma könnyen elfér a tévékészülék alatt vagy az állványon. Mindkét kivitel gondoskodik arról, hogy a tévé környéke tiszta és rendezett legyen.

Az egyedülálló hangfeldolgozó technológia harmonikus mélyhangzást kölcsönöz az alacsony frekvenciájú audiojeleknek. Ennek köszönhetően olyan mélységgel és erővel szólal meg a mély tartomány, amilyen korábban kompakt hangsugárzóból nem volt lehetséges.

Ez a funkció külön-külön szabályozza a hangképet az egyes üzemmódokhoz, s ezáltal stabil hangminőséget hoz létre, valamint a felhangok vagy zajok kiemelésével vagy tompításával élethű benyomást kelt a jelenetekről. A hat üzemmód a Standard, a Stadion, a Zene, a Mozi, a Hírek és a Sztereó.

Az okostelefonon vagy számítógépen tárolt zenék vezeték nélküli Bluetooth® technológiával játszhatók le a házimozirendszeren. Élvezze a tiszta hangzást és azt, hogy nem kell aggódni az interferencia vagy a leárnyékolás miatt!

Gyártó
Panasonic
Hangrendszer típusa
hangprojektor
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Panasonic SC-HTE80E hangprojektor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic SC-HTE80E hangprojektor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.