Panasonic SC-HTB485 hangprojektor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze a tiszta hangzást! 250 W, 2.1 csatornás rendszer, beszédhang-kiemelés TV, film és zene – élvezze mindegyiket! Kimeneti csatorna: 2.1-csat. Tápkimenet – házimozi Teljes leírás >

Termékleírás


Élvezze a tiszta hangzást!
250 W, 2.1 csatornás rendszer, beszédhang-kiemelés
TV, film és zene – élvezze mindegyiket!
Kimeneti csatorna: 2.1-csat.
Tápkimenet – házimozi mód (RMS):
-Összteljesítmény: 250 W
-Első: 60W/ch (1kHz, 6ohms, 10% THD)
-Mélynyomó: 130W (100Hz, 8ohms, 10% THD)
Dolby Digital
Dolby Pro Logic II/ Dolby virtuális hangszóró
DTS digitális térhangzás

INTELLIGENS HÁLÓZATKEZELÉS

Bluetooth® vezeték nélküli technológia
Panasonic Music Streaming alkalmazás*3
NFC (csatlakozás egy érintéssel)*4

KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG

„Clear-Mode” (mód törlése) párbeszéd-üzemmód
Párbeszédablak szabályozása
Többszöges hangszóró elhelyezés (0 fok/90 fok)
H. Basszus
Akár 7.1 csatornás lineáris PCM bemenet HDMI-vel

Magas képminőség

FULL HD 3D Kompatibilis
1080p kimenet (x.v.Colour, Deep Colour)

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Vezetéknélküli mélysugárzó
Automatikus erősítésszabályozás
ARC (Audio Return Channel)*5
Infravörös blaszter, tartozék
Falra szerelhető hangszóró

Első

Konfiguráció: 1 utas, 1 hangszórós, Bass-reflex
Hangsugárzó egység: Teljes tartomány: 6,5 cm-es, kónuszos típusú

Mélynyomó

Hangsugárzó egység: Mélynyomó: 16 cm-es, kosár típusú (FELTÉTELES)
Méret (Szé x Ma x Mé): 180 x 408 x 306 mm
Tömeg: 5.0 kg

CSATLAKOZÓ

HDMI-kimenet (TV)
HDMI-bemenet (BD/DVD)
Digitális optikai hangbemenet (TV)

EGYEBEK

Tápellátás: AC 220–240 V, 50 Hz
Energiafogyasztás / elülső egység:
-Normál használat: 34 W
-Készenlét (Bluetooth készenlét kikapcsolva): 0,48 W*6
Energiafogyasztás / mélynyomó:
-Normál használat: 23 W
-Készenlét (főkapcsoló kikapcsolva): 0,25 W*7
Kijelző: FL (pontmátrix)
Távirányító

Elülső hangszóró

-Méret (Szé x Ma x Mé): 950 x 53 x 110 mm
-Tömeg: 2,5 kg

MEGJEGYZÉS

*1 Party Mode; egyetlen hangforrás lejátszása egyszerre több hangszórón. A hangszórók maximális száma korlátozott (vizsgálat alatt)
*2 Multi Zone; több zeneszám lejátszása ugyanazon a hálózaton, több hangszórón. A hangforrások maximális száma korlátozott (vizsgálat alatt).
Előfizetéses szolgáltatás használata esetén a funkció a szolgáltató feltételeitől függően használható (vizsgálat alatt).
*3 Letölthető az App Store áruházból. Letölthető a Google Play™ áruházból.
*4 Az NFC funkció alkalmazás nélküli használatához 4.1-es vagy újabb verziójú Android™ operációs rendszerű készülék szükséges. A Panasonic Music Streaming alkalmazás telepítése esetén 4.1-esnél korábbi verziójú Android rendszerű okostelefonnal és táblagéppel is használható az NFC funkció.
*5 ARC-kompatibilis TV szükséges.
*6 A többi csatlakoztatott készüléknek kikapcsolt állapotban kell lennie. A készenléti energiafogyasztás Bluetooth készenlét mellett körülbelül 3,0 W (HTB885/ HTB485); 4,0 W (ALL70T/ HTB690).
*7 A készenléti energiafogyasztás a vezeték nélküli kapcsolat aktiválása nélkül körülbelül 0,4 W (HTB885); 3,0 W (ALL70T/ HTB690); 1,3 W (HTB485).
A gyártó értesítés nélkül módosíthatja a termék műszaki adatait. Minden közölt szám hozzávetőleges.
VÉDJEGYEKRE VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS: A Dolby és a kettős D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye./A DTS, DTS-HD az & DTS szimbólum és a szimbólum együtt a DTS, Inc bejegyzett védjegye, a DTS-HD Master Audio a DTS, Inc védjegye./A Bluetooth® szómárka és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek. Ezeket a márkákat a Panasonic Corporation licenc alapján használja. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei és kereskedelmi nevei./Az Apple és az Apple embléma az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatás-védjegye./A „Google Play” és „Android” a Google Inc. védjegye./aptX® software szerzői jog CSR plc vagy annak csoport-cégei. Minden jog fenntartva. Az aptX® márka és az aptX logó a CSR plc vagy egyik csoport-cégeinek egy vagy több közigazgatási területen bejegyzett védjegyei./A HDMI, a HDMI embléma és a High-Definition Multimedia Interface a HDMI Licensing LLC Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett, vagy nem bejegyzett védjegye./Az N jelölés az NFC Forum Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye./A Qualcomm a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Használata a jogtulajdonos engedélyével történik. Az AllPlay a Qualcomm Connected Experiences, Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Használata a jogtulajdonos engedélyével történik.

Gyártó
Panasonic
Hangrendszer típusa
2.1 Bluetooth hangszóró hangprojektor
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Panasonic SC-HTB485 hangprojektor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic SC-HTB485 hangprojektor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.