Onkyo LS-T30 hangprojektor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Onkyo LS-T30 - hangprojektor: Síkképcsöves, TV-készülékek állványaként is használható komplett 2.1 csatornás hangsugárzó rendszer 4 beépített teljessávú 6,5 cm-es hangszóróval és eg Teljes leírás >

Termékleírás

Onkyo LS-T30 - hangprojektor:
Síkképcsöves, TV-készülékek állványaként is használható komplett 2.1 csatornás hangsugárzó rendszer 4 beépített teljessávú 6,5 cm-es hangszóróval és egy 16 cm-es, lefele sugárzó, digitális erősítővel egybeépített aktív mélynyomóval, digitális és 3,5 mm-es sztereó jack analóg audió bemenettel, Bluetooth csatolóval.
2 x 12,5 W + 1 c 25 W erősítő teljesítmény.
A legtöbb ismert TV-készülék távvezérlőjével távvezérelhető.

Gyártó
Onkyo
Hangrendszer típusa
2.1 hangprojektor
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Onkyo LS-T30 hangprojektor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Onkyo LS-T30 hangprojektor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.