Modecom MC-S2 hangfal


7.388 Ft

Számítógépes hangszórók, két szatellit hangszóró, 2,5 watt RMS, a mélynyomó pedig 5 watt RMS teljesítmény. Frekvencia tartomány 30 Hz - 20 kHz. Audio bemenet és fejhallgató kimenet, ezek Teljes leírás >

Boltok és árak

Modecom MC-S2 2.1 hangszóró Black (MC-S2) hangfal  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

Számítógépes hangszórók, két szatellit hangszóró, 2,5 watt RMS, a mélynyomó pedig 5 watt RMS teljesítmény. Frekvencia tartomány 30 Hz - 20 kHz. Audio bemenet és fejhallgató kimenet, ezek segítségével hajtja a hálózati adaptert. Mellékelt távirányító, hálózati kábel és hangszóró kábelek.

Gyártó
Mode Com
Hangrendszer típusa
2.1
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Modecom MC-S2 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Modecom MC-S2 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások