Mission MX-3 5.0 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bemutatjuk az új Mission MX szériát, amely a legújabb átütő termék a Mission-től, a legjobb hangminőség-legjobb ár kategóriában. A széria megőrzi a márka klasszikus audiofil hangzás Teljes leírás >

Termékleírás

Bemutatjuk az új Mission MX szériát, amely a legújabb átütő termék a Mission-től, a legjobb hangminőség-legjobb ár kategóriában.

A széria megőrzi a márka klasszikus audiofil hangzását, de egy következő szintre is emeli modernségével és zenei meggyőző erejével.
A Mission mérnökei hosszú időt töltöttek a vevők szükségleteinek elemzésével. A Mission MX önmagában egyesíti a vezető hifi technológiát és a felhasználók minden igényét.

Gyártó
Mission
Hangrendszer típusa
5.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Mission MX-3 5.0 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mission MX-3 5.0 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.