Logitech Z110 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Logitech® Speakers Z130 – kisméretű , egyszerűen használható 2.0-s hangszórók 5 watt teljesítménnyel. A Logitech® Speakers Z130 hangszórók gazdag sztereó hangzása révén elmerülhet a Teljes leírás >

Termékleírás

Logitech® Speakers Z130 – kisméretű , egyszerűen használható 2.0-s hangszórók 5 watt teljesítménnyel.

A Logitech® Speakers Z130 hangszórók gazdag sztereó hangzása révén elmerülhet a zenehallgatás, a filmnézés és a játék élvezetében.
A Logitech® Speakers Z130 hangszórókkal egyszerű a zenehallgatás, a filmnézés és a játék. Az 5 wattos összteljesítménynek köszönhetően tiszta, erőteljes hangzásban lehet része. Mindössze annyi a teendője, hogy csatlakoztatja a hangszórókat a hordozható számítógéphez egy szabványos, 3,5 mm-es csatlakozóval. A könnyen elérhető vezérlőkkel egyszerű és kényelmes a bekapcsolás és a hangerőszabályzás, a beépített fejhallgató-csatlakozó révén pedig bárhol, bármikor használhatja az eszközt.

Tulajdonságok :
Az 5 wattos összteljesítménynek köszönhetően tiszta, erőteljes hangzásban lehet része.
Könnyedén elérheti a kívánt hangzást: egyszerű a bekapcsolás és a hangerőszabályzás.
Ha fejhallgatót csatlakoztat a készülékhez, bárhol és bármikor élvezheti a zenéket, filmeket és játékokat.
Mindössze annyi a teendője, hogy csatlakoztatja a hangszórókat a hordozható számítógéphez egy szabványos, 3,5 mm-es csatlakozóval.

Gyártó
Logitech
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Logitech Z110 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Z110 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.