Logitech Z-515 Wireless hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Ez a vezeték nélküli, újratölthető akkumulátorral rendelkező hangszóró gazdag, telt sztereó hangzást biztosít, akár hordozható számítógépéről, iPad vagy iPhone készülé Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás:

Ez a vezeték nélküli, újratölthető akkumulátorral rendelkező hangszóró gazdag, telt sztereó hangzást biztosít, akár hordozható számítógépéről, iPad vagy iPhone készülékéről játszik le hanganyagot - vezetékek nélkül!
A Plug-and-play rendszerű eszköz vezeték nélküli továbbítja a zenét a szobából bárhonnan - akár a laptopjától 15 m-re is.
Kiváló hangzáshűség. A két 5 cm-es hangsugárzóval minden hang pontosan úgy hallható, ahogyan annak hallhatónak kell lennie.
A zene nem áll meg. Mobil zenei maraton - a hordozható hangszóróval akár 10 órán át hallgathatja kedvenc zenéit, bármerre is járjon.

Specifikáció:

- Bluetooth A2DP vezeték nélküli kapcsolat
- Puha hordtok
- 2db 5cm-es hangsugárzó
- Frekvenciaátvitel: 122 Hz - 20 000 Hz
- Vezeték nélküli csatlakozás: 2,4 GHz
- Hatótáv: 15 méter
- Beépített akku: 10óra lejátszást biztosít
- Tápegység: 120 - 240V
- Tápkábel hossza: 1,8 m

Rendszerkövetelmények:

- Windows vagy Mac OS rendszerű számítógép USB-porttal
- A2DP Bluetooth-eszköz, beleértve az iPadet és iPhone-t

Gyártó
Logitech
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Logitech Z-515 Wireless hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech Z-515 Wireless hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.