LD Systems Stinger Sub 12A G2 aktív mélynyomó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Stinger Sub 12A G2 általános használatra készült, akár az LD Systems saját hangfalaival, akár más gyártókéval együtt alkalmazva. A kompakt méretű strapabíró házba 250 W teljesítmé Teljes leírás >

Termékleírás

A Stinger Sub 12A G2 általános használatra készült, akár az LD Systems saját hangfalaival, akár más gyártókéval együtt alkalmazva.

A kompakt méretű strapabíró házba 250 W teljesítményű A/B osztályú erősítőt építettek, amely a kiváló minőségű 12”-os, 3”-os tekercsátmérővel rendelkező mélysugárzót hajtja. A láda így mély basszusokat (38 Hz), kiemelkedő dinamikát és 120 dB-es hangnyomást (128 dB csúcs) produkál.

A precíz rendszerbe állítás érdekében a Stinger Sub 12A G2 hangerőszabályzóval, aluláteresztő szűrővel (80-200 Hz) és fázisfordítóval is rendelkezik. XLR/jack combo bemenetet és további aktív mélynyomó üzemeltetéséhez XLR direkt kimenetet kapott. Természetesen hatásos védelmi áramkörökkel is ellátták a zavarmentes működés érdekében.

Ezen kívül M20-as menetes állványtartóval, LD Evolutive fülekkel szerelték fel, ez utóbbiak minden irányból biztonságos fogást eredményeznek. Tartozékként huzat és kerekes alaplap vásárolható hozzá.

Típus: aktív
Mélysugárzó mérete: 12”, 304,8 mm
Mélysugárzó mágnese: ferrit
Mélysugárzó gyártmánya: egyedi gyártmány
Mélysugárzó tekercsátmérője: 3”, 76,5 mm

Erősítő: A/B osztályú
Kimenő teljesítmény (RMS/csúcs): 250/500 W
Frekvencia tartomány: 38-200 Hz
Max. hangnyomás (folyam./csúcs): 120/128 dB
Védelem: egyenáram, rövidzárlat, limiter, túlfeszültség
Bemeneti impedancia: 30 kOhm
Bemeneti érzékenység: 0,3 V RMS
Szabályzók: ki/bekapcsolás, mélyfrekvencia (szabályozható aluláteresztő szűrő), hangerő, fázisfordító
Visszajelző: bekapcsolás
Vonalbemenet: 1
Bemeneti csatlakozó: XLR/6,3-as jack combo
Vonalkimenet: 1 direkt kimenet
Kimeneti csatlakozó: XLR
Tápegység: transzformátoros
Tápfeszültség: 220 V AC-240 V AC
Láda anyaga: 15 mm-es rétegelt lemez
Láda felülete: érdesített bevonat
Láda típusa: basszus reflex
Szélesség: 390 mm
Magasság: 500 mm
Mélység: 540 mm
Jellemzők: LD Systems Evolutive fülek, M20-as menetes furat


Gyártó
LD Systems
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu LD Systems Stinger Sub 12A G2 aktív mélynyomó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LD Systems Stinger Sub 12A G2 aktív mélynyomó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.