LD Systems DDQ SUB 212 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az LD Systems DDQ Sub 212nagyteljesítményű aktív mélynyomó két speciálisan fejlesztett 12”-os mélyhangszóróval és digitális jelátalakítóval, kifejezetten a DDQ sorozat szélessávú ha Teljes leírás >

Termékleírás

Az LD Systems DDQ Sub 212nagyteljesítményű aktív mélynyomó két speciálisan fejlesztett 12”-os mélyhangszóróval és digitális jelátalakítóval, kifejezetten a DDQ sorozat szélessávú hangsugárzóihoz. Mély basszus visszaadást biztosít a PA rendszerekben és más gyártók szatellit/top ládáival is használható.

A két darab 3”-os tekercsátmérővel rendelkező neodímium mágnesesmélysugárzót két darab 700 W teljesítményű Hypex D osztályú, nagyhatásfokú kapcsolóüzemű tápegységgel szerelt erősítő hajtja, kimenő csúcsteljesítménye 2800 W (1400 W RMS) . A DDQ Sub 212132 dB-es maximális hangnyomásra képes 38-120 Hz közötti frekvencia tartományban.

A Sharc DSP-t kifejezetten a DDQ mélynyomókhoz programozták, biztosítva a torzításmentes és megbízható működést még a legnagyobb hangerőszint mellett is, 1 ms-os „előrelátó” limiterrel, frekvencia- és fáziskorrekcióval és védelmi áramkörökkel, 127 dB/113 dB dinamika tartománnyal (ADC/DAC) . A hét DSP presetbiztosítja a választható keresztváltó frekvenciákat 80 Hz és 120 Hz között. Nyolc további preset lehetővé teszi 2-3 mélynyomó kardioid konfigurációját, ahol 20 dB-es szintcsökkentésre is mód nyílik. Az XLR be- és kimeneteken kívül a DDQ Sub 212 különálló, 100 Hz-es felüláteresztő szűrővel ellátott monó kimenettel is rendelkezik. További jellemzői a LED visszajelzők és a földleválasztó kapcsoló, a hangerő és preset szabályzók pedig kikapcsolhatók a véletlenszerű elállítódás elkerülése érdekében.

A kompakt méretű, bandpass rendszerű DDQ Sub 212 láda 18 mm-es rétegelt lemezből készült, rendkívül ellenálló poliuretán bevonatot kapott. Két M20-as menetes függesztő elemmel van ellátva, ergonomikus fülek segítségével szállítható és kerekek felszerelésére is előkészítették.

Típus: aktív
Verzió: DSP-vezérelt
Mélysugárzó:
mérete: 2x12” (2x304,8 mm)
mágnes: neodímium
gyártmánya: egyedi gyártmány
Tekercsátmérő: 3” (76,5 mm)
Erősítő:
D osztályú
Kimenő teljesítmény (RMS): 2x700 W
Kimenő teljesítmény (csúcs): 2x1400 W
Frekvencia átvitel: 38 Hz-120 Hz
Maximális hangnyomás (folyamatos): 124 dB
Maximális hangnyomás (csúcs): 132 dB
Védelem: DSP alapú „előrelátó” limiter, RMS hangszóró limiter, RMS tápegység limiter, rövidzár, túlfeszültség
Kezelőszervek: bemeneti szint, DSP preset, földleválasztó, DSP/Gain engedélyezés, be/kikapcsoló
Visszajelzők: DSP/Gain tiltás, csúcs limiter, jel, tápfeszültség
Vonalbemenet: 2 db
Bemeneti csatlakozók: XLR
Vonalkimenet: 3 db (2 db bemeneti link, 1 db kimenet szatellitekhez 100 Hz-es felüláteresztő szűrővel)
Kimeneti csatlakozók: XLR
Tápegység: kapcsolóüzemű
Tápfeszültség: 180-264 V AC, 47-63 Hz
Láda:
anyaga: 18 mm-es rétegelt lemez
felülete: poliuretán bevonat
típusa: bandpass
Méretek:
szélesség: 420 mm
magasság: 620 mm
mélység: 543 mm
Jellemzők: 15 DSP preset 4 választható kardioid konfigurációval és 7 választható keresztváltó frekvenciával (80-120 Hz), 2 menetes függesztő elem (M20), 3 sarokfül, kerékfelszereléshez előkészítve


Gyártó
LD Systems
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu LD Systems DDQ SUB 212 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LD Systems DDQ SUB 212 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.