KEF X300A hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A dugd be és használd elven működő, a KEF Uni-Q® hangszóróival szerelt aktív hangsugárzó rendszer ideálisan egészítheti ki a számítógépét.A KEF a most zajló CEDIA szakkiállításon Teljes leírás >

Termékleírás

A dugd be és használd elven működő, a KEF Uni-Q® hangszóróival szerelt aktív hangsugárzó rendszer ideálisan egészítheti ki a számítógépét.A KEF a most zajló CEDIA szakkiállításon mutatta be először az X300A típusjelű, csúcsminőségű aktív hangsugárzó rendszerét, amelyet elsősorban a PC vagy Mac asztali gépek, illetve noteszgépek magas hangzáshűségű megszólaltatására szánt. A csatlakoztatása “torzításmentes” USB digitális bemeneten keresztül történik, ami biztosítja azt, hogy a forrástól a megszólalásig végig nagy felbontású, hiteles, életszerű megszólalást élvezhetünk.
A piacon már most is kapható, mindegyik csatornán D osztályú “digitális” erősítővel egybeépített aktív hangsugárzókkal szemben a KEF X300A aktív hangsugárzóban csatornánként két-két AB osztályú audiofil erősítőt találunk. Az egyik a magassugárzót, a másik pedig a középmély és mélysugárzó kombinációt hajtja meg. Ezt a megoldást találjuk a legtöbb professzionális audio monitorokban is. Előnye, hogy a túltelítettségre és torzulásra erősen hajlamos nagyméretű passzív alkatrészek helyett a KEF hangsugárzóknál apró alkatrészekből épülhettek meg a keresztváltók és a hangszórók finomhangolása is könnyebbé vált. Mivel mindegyik hangszórót külön erősítő hajtja meg, nem befolyásolja a magassugárzót az, hogy mikor kezdi elérni a teljesítőképessége határát a mélyhangszórót hajtó erősítő, ezáltal a teljes rendszer még nagy hangerőn is tisztábban szólal meg.
A készülék tápellátásáról egy toroid traszformátorral megépített lineáris tápegység gondoskodik, olyan, amit csak a legjobb HiFI készülékekben találunk. Ez a tápegység alacsony zajszintet és széles teljesítmény tartalékot és dinamika átfogást biztosít. További előny, hogy az X300A hangsugárzón asztali, szabadtéri és falra szerelt üzemmód közül választhat a felhasználó. Az egyes üzemmódokban kifinomult ekvalizációs görbékkel állítható a hangsugárzó megszólalási karaktere, emellett a hangja a hangsugárzó elhelyezésével/felállításával is finomhangolható. Az asztali és az állványos (szabadtéri) felállítás esetén a mestersugárzón lévő kapcsolókkal állíthatjuk be a kívánt üzemmódot, falra szerelve pedig egy habdugóval zárható le az egyébként hátrafele nyitott reflexnyílás.
A Uni-Q hangsugárzó a KEF zászlóshajójából, a Blade hangsugárzóvól származik, így garantált a valódi audiofil megszólalás.
A hangsugárzón egy szabványos 3,5 mm-es analóg audio bemenetet is találunk, így forráskészülékként akár mobiltelefonok vagy MP3-as lejátszók is csatlakoztathatóak hozzá.
Az X300A aktív hangsugárzó rendszer legfőbb jellemzői
• Nagy felbontású 96 kHz-es /24bites digitális bemenet és hangsugárzó-hangsugárzó közötti kapcsolat, csúcsminőségű Hi-Fialkatrészek és konfiguráció.
• AB osztályú erősítő és audiofil minőségű DAC áramkörök.
• Teljesen két utas hangsugárzó – külön erősítő hajtja meg a magas- és a középmély hangszórókat.
• A lelke a KEF többszörösen díjnyertes, a cég zászlóshajójának számító Blade hangsugárzókból származó Uni-Q hangszóró.
• Dugd be és használd kiépítés – USB digitális vagy analóg 3,5 mm-es sztereó jack aljzat bemenet.
• Nincs szükség bonyolult finomhangolásra – kapcsolóval állítható be a fail/asztali/szabad téri üzemmód.
• Tartozék USB csatlakozó kábellel szállítjuk.

Aktív bass reflex dobozok
HF: 25mm (1in.) alumínium dóm
LF / MF: 130mm (5.25in). Magnézium / alumínium ötvözet
Frekvenciaátvitel: (+ / - 3dB) 58Hz - 28kHz
Frekvencia tartomány: (- 6dB) 49Hz - 45kHz
Max SPL 104dB csúcs
Erősítő típus Twin Class AB
Erősítő teljesítmény LF: 50W HF: 20W
Méretek: 280 x 180 x 243mm (11,0 x 7,1 x 9,6 hüvelyk)
Tömeg 7.5kg

Gyártó
KEF
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu KEF X300A hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KEF X300A hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.