KEF Q600c center hangsugárzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

KEF Q600c center hangsugárzó.A center talán az egyik legfontosabb hangszóró minden rendszerben. Túlnyomó részben az emberi beszéd reprodukciója a feladata, de meg kell feleljen a zenei felvét Teljes leírás >

Termékleírás

KEF Q600c center hangsugárzó.A center talán az egyik legfontosabb hangszóró minden rendszerben. Túlnyomó részben az emberi beszéd reprodukciója a feladata, de meg kell feleljen a zenei felvételek megpróbáltatásainak is. Az új KEF Q centersugárzói az újonnan kifejlesztett Uni-Q hangszórókkal szerelve, bármilyen kihívásnak megfelelnek.

Gyártó
KEF
Hangrendszer típusa
center hangsugárzó

Az olcsó.hu KEF Q600c center hangsugárzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KEF Q600c center hangsugárzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.