ION Block Rocker hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ION BLOCKROCKER + DISCOVER DJ hangfal csomaggal nem csak hallgathatja, de mixelheti is kedvenc zenéit. Az iPod kompatibilis Block Rock 18 W teljesítményt és természetes, mély hangzás garantál Teljes leírás >

Termékleírás

Az ION BLOCKROCKER + DISCOVER DJ hangfal csomaggal nem csak hallgathatja, de mixelheti is kedvenc zenéit. Az iPod kompatibilis Block Rock 18 W teljesítményt és természetes, mély hangzás garantál bármely alkalomra. Az árammal vagy tölhető akkumulátorral (6 órás üzemidő) működő BlockRocker dokkoló mozgatása is nagyon egyszerű két kerekének és betolható fogantyújának köszönhetően. A készüléken egy hangszer, egy mikrofon bemenet és egy aux csatlakozó található a digitális lejátszók fogadásához. A hangfalat egy Discover DJ USB keverőasztallal szállítjuk. Ezzel a keverőasztallal két zeneszámot mixelhet, illetve scratchelheti azokat. A Discover DJ minden MP3 fájllal és a számítógépen található fájlokkal is kompatibilis (többek között iTunes könyvtár). Az ION Block Rocker hangfallal és a Discover DJ keverőasztallal garantált lesz a jó hangulat házibulijain.

Gyártó
ION
Hangrendszer típusa
2.0 Bluetooth hangszóró
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu ION Block Rocker hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ION Block Rocker hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.